1.Was de slasoorten (eikeblad, frisée, lolo rosso) en slinger ze droog en vermeng ze luchtig met de sherrydressing.
2.Verdeel de sla over 4 borden en leg de frambozen erop of er naast.
3.Bestrooi de salade met de walnoten en de pijnboompitten.
4.Leg de plakken geitenkaas op een metalen plateau en schuif ze onder de voorverwarmde grill, tot de bovenkant pruttelt en goudbruin begint te kleuren.
5.Schep ze met een paletmes of een taartschep op de borden, strooi er wat gesnipperde bieslook over en leg er een lepeltje Portsaus bij.
6.Werkwijze sherry dressing: Doe alle ingrediënten in een foodprocessor maak op smaak met peper en zout.
7.Breng alle ingrediënten aan de kook en laat het geheel op een matig vuur inkoken tot 1/3 van de oorspronkelijke hoeveelheid.
8.Breng de saus op smaak.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |